• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Nieuws 3 september

 

Springlessen

Op zondag 17, 24 september en 1 oktober zijn er weer springlessen met de shetlanders en de haflingers.

Het dragen van een bodyprotector is verplicht.

De kosten bedragen €37,50 voor de shetlanders en €45,- voor de haflingers (betaling bij inschrijving te voldoen).

De lessen vinden tussen 10:00u en 14:00u plaats, de indeling wordt een aantal dagen van tevoren op de website of via email bekend gemaakt.

 

Workshop Spiegelen met Paarden (activiteit voor de ouders)

Op donderdag avond 14 september kan er kennis worden gemaakt met het mooie van paardencoaching. Ben je de vorige keer geweest dan is er een verdiepingssessie.

Wat spiegelt het paard voor jou? Wat zegt jouw lichaamstaal en hoe kom je over? Dat ga je zien als je gaat kennismaken met het paard. Je krijgt een oefening en het paard zal een reactie geven op jouw gedrag. Het is interessant om te zien hoe hetzelfde paard anders kan reageren op verschillende mensen en waar zit hem dat dan in.

Door middel van oefeningen naast het paard krijg je inzicht in jezelf en verschillende situaties. Tijdens deze workshop krijg je eerst een uitleg over het gedrag van het paard, veiligheid en hoe je zijn feedback kan lezen.

Het is een leerzame avond waarbij je bezig bent met het paard en met ervaren. Tevens kijk je naar de andere deelnemers hoe de paarden op hun reageren. Vaak zie je herkenbaarheid. Of denk je waarom lukt het persoon A wel en persoon B niet. Het is boeiend om te zien dat geen sessie hetzelfde is. Ik maak van te voren een planning maar de paarden bepalen de avond.

Het is van 19.30u tot 21:30u.

De kosten bedragen € 50,- per persoon (inclusief consumpties)

Je kunt je bij Mandy aanmelden.

De workshop vindt plaats bij MandysPonyplezier en wordt gegeven door Tjitske Bakker (www.spiegelen-met-paarden.nl).

 

Groetjes Mandy

info@mandysponyplezier.nl
mob: 06-20609773

© 2020 Mandy's PonyPlezier