• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Nieuws 18 april 2018

 

Mini Ponykamp

Op 30 april, 1 en 3 mei is er als voorproefje op het zomerkamp een Mini Ponykamp. We gaan weer allemaal leuke en gezellige dingen doen met de pony's zoals behendigheidsles, spelletjes en een buitenrit. Wij zorgen voor drinken en wat lekkers tussendoor, je dient wel zelf je lunch mee te nemen.

De kosten bedragen €95,- (bij inschrijving te voldoen).

Geef je gauw op, want vol=vol!

 

Koningsdag ringsteken

Op Koningsdag is er weer ringsteken op de pony's in Oud-Sloten. Ook Mandy's PonyPlezier is weer van de partij in Oud-Sloten met allerlei leuke activiteiten. Voor het ringsteken hoeft dit jaar niet betaald te worden en zijn er nog een aantal plaatsen vrij voor de kinderen die bij Mandy's PonyPlezier rijden. Voor zowel de jongere als de oudere kinderen op de haflingers. Er worden groepen gemaakt naar niveau.

We verzamelen op de manege tussen 9:30u - 10:00u en dan kunnen de pony's geborsteld, versierd en opgezadeld worden. Dan rijden we om 10:45u met zijn allen in optocht naar het dorp waar het allemaal om 11:00u begint. We denken dat het ongeveer tussen 12:30u - 13:00u is afgelopen. Dan rijden we weer met zijn allen terug naar de manege om de pony's na te verzorgen.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je gauw bij Mandy op!

 

Ga je op vakantie?

In de mei-vakantie gaan de lessen gewoon door, dus als je er niet bent, is het fijn dit voortijdig te laten weten. Dan kunnen we daar rekening mee houden zodat de bezetting van de pony's in balans blijft. Je kunt je bij Mandy ook afmelden via whatsapp, mail of sms. 

 

Groetjes Mandy

info@mandysponyplezier.nl
mob: 06-20609773

© 2019 Mandy's PonyPlezier