• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Nieuws 5 oktober

 

Strandrit 13 oktober

Op zondag 13 oktober is er weer een Shetlander-strandrit voor de meer ervaren ruiters die de galop volledig beheersen.

We rijden in 2 groepen. De 1e groep verzamelt op stal om half 11 en eindigt op het strand tussen 1 en half 2. De 2e groep verzamelt om uiterlijk kwart over 1 op het strand voor de blauw/gele strandtent en gaat daarna mee naar stal om de pony's te verzorgen.

Het is fijn als er ouders meerijden voor vervoer van de kinderen naar en van het strand.

Als je het adres van het Holiday Inn Hotel (Kennemerboulevard 250, IJmuiden aan Zee) aanhoudt kom je op de juiste parkeerplaats en opgang naar het strand.

Kosten bedragen € 37,50 (betaling bij inschrijving te voldoen, je plaats is pas zeker nadat de betaling is ontvangen).

Let op er is maar beperkt plaats vol=vol! 

 

Herfst mini ponykamp

Op 21, 22 en 24 oktober zijn er gezellige ponydagen van 10 tot 15 uur. De kosten zijn € 95,- voor 3 dagen. De lunch neem je zelf mee, wij zorgen voor drinken en een lekker tussendoortje. 

Schrijf je snel in want er is maar beperkt plaats, vol = vol!

 

Herfstkamp XL Special

Ook op 21, 22 en 24 oktober  van 10 tot 15 uur is er speciaal voor de grotere kids die al voor zichzelf stappen, draven en galopperen door de bak een herfstkamp XL. Wat gaat we doen? We gaan een springclinic doen, een buitenrit en er komt een speciale gast om een training te geven in "Hoe rijd ik een proefje". Aan het eind van de dag ga je dan een proefje rijden.

De kosten zijn € 95,- voor 3 dagen. De lunch neem je zelf mee, wij zorgen voor drinken en een lekker tussendoortje. Er is maar heel beperkt plaats dus schrijf je snel in!

 

Groetjes Mandy

info@mandysponyplezier.nl
mob: 06-20609773

© 2020 Mandy's PonyPlezier