• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Individuele aandacht kinderen

 

Weerbaarheidstraining

Voor de ontwikkeling van zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en zelfstandigheid.
Wij bieden weerbaarheid trainingen aan door kinderen op een ongedwongen manier en spelenderwijs met dieren bezig te laten zijn. Het kind kan bij ons leren om grenzen aan te geven, zichzelf weerbaar te maken en om met gevoelens om te gaan. Daarnaast zal door het werken met de dieren het kind leren de leiding te nemen en duidelijk te communiceren wat hij of zij wil.

Leerondersteuning

Vanuit het zadel de leerdoelen vanuit school op een leuke manier leren begrijpen. Het is mogelijk om onderwerpen uit het leersysteem waarin het kind vast loopt op school, op een leuke manier te leren begrijpen. Soms heeft een kind behoefte aan een andere manier van informatie verwerken. Door gebruik te maken van meer zintuigen dan alleen het gehoor of het zicht, kan een kind zijn intellect soms echt tot kracht komen. Dit alles gaat altijd in overleg en samenwerking met de ouder(s) of verzorger(s) van het kind. Wij staan uiteraard open voor samenwerking met de aan school verbonden begeleiders zoals IB, AB en RT.

Ontspannen leer- en ervaringslessen

Na de veeleisende schooldag.

Voor de prijzen van de verschillende lessen: klik hier

Individuele aandacht volwassenen

 Equine assisted coaching

Wat is Equine assisted coaching? Dit is een ervaringsgerichte coachmethode die zich afspeelt in de aanwezigheid van een paard. Het paard geeft hierbij directe, eerlijke en oordeelloze feedback en geeft hiermee de coachee en en de coach waardevolle informatie. Deze coaching vindt plaats naast het paard of pony, niet er op. Ervaring met paarden is niet nodig.

Weet jij hoe je overkomt op anderen, of welke verborgen signalen jij geeft? Luister jij wel echt naar je gevoel, of twijfel je vaak en lukt het niet goede beslissingen te nemen?  Bij individuele coaching sessies hebben en nemen we de tijd. Wij bieden confrontatie-, oefen-, en leermogelijkheden bij diverse vraagstukken in het leven. Voor sommigen kan een pony of paard, maar ook het proces zelf best confronterend zijn, maar wij geven feedback op een positieve manier. Jij staat centraal.

Groepscoachsessies/familieopstellingen

De groepscoachsessies geven exclusief inzicht in de groepsdynamiek. Bij familieopstellingen helpen wij om de niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en de eventuele knelpunten daartussen te herkennen. Uitermate geschikt voor groepsverbanden waarin samenwerking centraal staat en persoonlijke kwaliteiten benadrukt worden. Met het paard wordt een helder beeld verkregen van de onderlinge verhoudingen en zij draagt bij aan het beste uit de groep naar boven te halen. Een dynamische beleving om nooit te vergeten.

Voor de prijzen van de verschillende sessies: klik hier

info@mandysponyplezier.nl
mob: 06-20609773

© 2019 Mandy's PonyPlezier