Mandy's Pony Plezier

Pony Activiteiten

Rijlessen

Je kunt je (uitsluitend) inschrijven door het invullen van het inschrijfformulier. Op dit moment is er een lange wachtlijst voor de rijlessen. Het duurt daardoor minimaal 3 maanden voordat je een oproep krijgt voor proeflessen.

Voor kinderen vanaf 6 jaar verzorgen we gezellige, boeiende en veilige rijlessen op Shetlandpony’s. In een kleine groep van maximaal 6 kinderen krijgen de kinderen spelenderwijs een uur les in het aanvoelen, sturen en oefeningen doen met hun pony. 

Bij het rijden op de pony hoort ook de verzorging. Op- en afzadelen, poetsen en soms ook voeren horen erbij. We verwachten de kinderen dan ook minimaal 15 minuten voor aanvang van de les op stal. Zo leren ze de pony’s nog beter kennen.

Verjaardags feestjes

 Wil je graag je verjaardagsfeestje vieren tussen de pony’s en de andere dieren? Dat kan gezellig bij Mandy’s PonyPlezier.

Wat gaan we allemaal doen:

  • Rondleiding in en om de stallen.
  • Pony’s borstelen en vlechten.
  • Limonade drinken met een snoepje.
  • De ene helft van de groep gaat ponyrijden en daarna hoefijzer versieren.
  • De andere helft van de groep gaat hoefijzer versieren en daarna ponyrijden.
  • Limonade drinken met een zakje chips.
  • Kadootje voor de jarige.

De feestjes duren 2 uur en zijn mogelijk op zaterdag van 15:00 uur – 17:00 uur.

De kosten bedragen €17,50 (minimaal 8 kindjes). Betaling dient minimaal 48 uur voor aanvang van het feestje contant te zijn voldaan. Het aanvragen van een feestje kan via het aanvraagformulier.

Wilt u de ruimte een uur extra huren om aan het begin van het feestje bijvoorbeeld zelf meegenomen taart te eten en cadeautjes uit te pakken? Dat kan natuurlijk ook. De kosten hiervoor bedragen €20,00.

Mocht u speciale wensen of ideeën hebben, u wilt bv. het kinderfeestje volledig buitenhuis vieren of u wilt langer blijven, dan denken wij graag met u mee.

Contact is mogelijk via info@mandysponyplezier.nl of telefonisch via 06-20609773.

Zomer ponykamp

Ook dit jaar vinden er weer ponykampen plaats. Geef je snel op want er zijn slechts beperkt plaatsen beschikbaar. In 2023 vinden de kampen plaats in: – week 30: 24 juli t/m 28 juli 2023 VOL – week 35: 28 augustus t/m 1 september 2023

Wat is een ponykamp precies?

De hele week bij de pony’s zijn en dan gaan we poetsen, spelletjes doen, buitenritjes maken etc. De ponykampen beginnen dagelijks om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. We verzamelen op maandagochtend bij de manege. De rest van de ochtenden en alle middagen kunnen de kinderen bij het weiland aan De Vrije Geer gebracht en gehaald worden. De kinderen kunnen niet later opgehaald worden dan 16.00 uur. De kinderen moeten zelf lunch meenemen, wij zorgen voor drinken en wat lekkers tussendoor.

Kosten en inschrijving

De plek blijft vrij totdat er betaald is! De prijs voor een ponykamp is € 240,- welke bij inschrijving direct voldaan moet worden. Bij annulering van de inschrijving wordt de helft van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Annulering kan tot maximaal 3 weken van te voren. Daarna wordt het volledige bedrag van de inschrijving in rekening gebracht. Voor de betaling wordt een betaalverzoek gestuurd of er kan contant betaald worden,

Neem contact op

Wil jij gebruik maken van één van onze diensten of heb jij vragen of wensen? Neem dan contact met ons op.